Cu binecuvantarea Domnului, cu râvnă şi iubire am purces la pictarea unui nou lăcaş al Domnului: Biserica Sfânta Maria din Colleyville – zona Dallas – Fort Worth, Texas.

 


      

"In a incepe pictarea unei biserici este nevoie de o stare si o pregatire specială, de a te bucura de Harul lui Dumnezeu dar si de increderea si ajutorul oamenilor pentru care pictezi. Pe lângă rugăciunile şi ritualurile orânduite unui asemenea eveniment am putut sa traiesc chiar în mijlocul comunităţii pentru care pictez, ceea ce ma face sa fiu mai receptivă la trăirile si nevoile lor si la cele ale locului unde este inalţată biserica pe care o pictez. Se cuvine deci cu dragoste si recunostinta sa multumesc Domnului si Fecioarei Maria pentru aceasta si pentru cei pe care mi i-au trimis spre a putea desavarsi aceasta lucrare. Am fost astfel binecuvantata sa primesc nu numai ajutor si incurajare ci si indrumari si invatatura care, desi nevazute, sunt parte a intregii munci depuse aici. Este vorba de sotul meu Pr Gabriel Popa si prietenii mei, iconografa Mihaela Porfiriu si Dr Marius Hossu ".  (Titiana Popa)

 

   

 

With His blesing for our devotion we began the painting of His House,  to make this church a truly divine and inspiring house of God.


The paintings on its walls that Titiana Popa is devoted to create at St Mary Orthodox Church will be there for years to come, to remind us about our Faith, to guide us on our Path, to strengthen our payers, and to help us receive His Light, Love and Grace.

We are thankful for the opportunity to bring these paintings into life and we ask you for your support.
Your prayers and donations will help us bringing miracles in this church. Please support our work.